zaterdag 8 april 2017

Verdrietig en teleurgesteld

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te waarschuwen ga ik hier ook het stukje neer zetten wat ik ook op mijn Instagram en Facebook schreef.
 **************************

Weten jullie nog dat ik schreef in mijn voorlaatste bericht hoe super blij ik was met mijn potloden vondst op marktplaats. Nu ben ik verdrietig, teleurgesteld en boos want ik ben dus opgelicht door iemand die verschrikkelijk aardig over komt maar in de praktijk dus een oplichtster is met de meest fantastische verhalen en vervolgens helemaal is verdwenen toen het te heet werd onder haar voeten en ze geen leugens meer kon verzinnen. Ik ben mijn geld dus kwijt maar wat me nog het meest dwars zit dat mensen zo kunnen zijn, dat ze dit een ander aan doen, hoe kun je. En ik maar tegen haar zeggen hoe blij ik was met de potloden en niet kon wachten ze in huis te hebben, wat zal ze gelachen hebben in zichzelf en gedacht hebben, weer zo'n domme gans die er in trapt. Wat vervelend is dat ze me volledige adres heeft. Ik ga haar wel aangeven en mensen toch zoveel mogelijk waarschuwen. Haar naam op marktplaats is #mk&tw uit Delfzijl Groningen, na contact is haar naam Marcella, dat zegt natuurlijk niks want ze zal niet haar echte naam op geven als je met dit soort praktijken bezig bent. Het geld is trouwens overgemaakt op de naam Nieuwenhuizen. Het zit me zo ongelofelijk dwars, en zo zie je maar weer dat je niemand kan vertrouwen.

17 opmerkingen:

 1. Wat jammer voor jou. Helaas bestaan er oneerlijke mensen op deze wereld, die anderen oplichten. Zelf kom ik niet meer op marktplaats, omdat je de eerlijke mensen en de oplichters daar niet van elkaar kunt onderscheiden.
  Goed dat jij anderen waarschuwt en aangifte gaat doen. Je hebt toch wat gegevens waar de politie misschien iets mee kan. Heb je ook aan Marktplaats aangegeven dat deze persoon een oplichter/dief is?
  Ik hoop dat deze persoon toch nog tot inkeer komt en jou de gekochte spullen levert.

  Lieve groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja er zijn genoeg oneerlijke mensen maar achter deze persoon had ik het nooit gedacht. Ze was zo ontzettend aardig, maar zo zie je maar dat is ook niet goed. Maar wie kan je nog vertrouwen,bijna niemand meer en dat is echt heel erg toch. Ik heb wel wat gegevens van haar maar kom daar niet verder mee, dus vandaar aangifte.

   Verwijderen
 2. Ik heb hier geen woorden voor. Zó gemeen!
  Kun je dat geld niet terug laten storten door je bank? Die mogelijkheid is er toch?
  En het nummer waarop het gestort is kan ook nagegaan worden... Ik word hier zo boos van!
  Het gevoel dat je zo bedrogen bent... Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt je geld niet terug laten storten als je zelf geld hebt overgemaakt, dat kan alleen met incasso. Maar ik ga sowieso met de bank bellen.

   Verwijderen
 3. Ahhhh wat rot. Tja joh ik hoor het wel vaker dat mensen opgelicht zijn via marktplaats. Laatst nog met tante betsy jurkjes, zo laag bij de grond als je zo je geld moet binnen krijgen.. Zelf heb ik ook eens niet gekregen wat ik wel betaald heb, dat was verdwenen in de post. Maar dat is minder erg dan oplichting.. Je kan bij Marktplaats aangeven dat de dame niet deugt.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het schijnt dat dit soort dingen steeds vaker gebeuren hoe erg het ook is. Je kunt inderdaad aangifte doen bij marktplaats en politie maar of het helpt weet ik niet maar voor je gevoel hebt je er iets aan gedaan.

   Verwijderen
 4. Vreselijk gemeen he. Ik heb het ook gehad met kleine lifehammers voor aan je autosleutels. 6 stuks besteld (best prijzig) voor iedereen in ons gezin. Wel vooraf betaald en helaas niets gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is zeker gemeen, vraag me steeds af, zouden ze zich nu echt niet schuldig voelen. Helaas bestaan dit soort mensen,en het is zo jammer dat je niemand meer kan vertrouwen.

   Verwijderen
 5. Helaas zijn er nu eenmaal zo'n mensen in onze maatschappij. Vooraleer ik iets bestel via zo'n sites kijk ik eerst naar een lijst op Fb waar je zo'n lui kunt nagaan via het rekeningnummer en/of gebruikte naam. Meestal vind je er daar terug via hun gebruikte rekeningnr. Niet dat dit een garantie is maar toch. Zelf heb ik het nog niet aan de hand gehad, maar ik zou mij ook heel slecht voelen hierbij. Het vertrouwen in de medemens verdwijnt hierdoor onmiddellijk. Hoop dat ze wroeging krijgt en je het bestelde artikel toch nog stuurt naar jou.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er ook nog nooit mee te maken gehad maar ja dan opeens overkomt het je dan toch. Je kunt nagaan wat je wilt maar die lui zijn zo geslepen dat ze overal wel een foefje op hebben en als ze naam en woonplaats opgeven dan wil dat nog niet zeggen dat dat ook zo is, want ze liegen en bedriegen.

   Verwijderen
 6. erg is dat toch... en niet alleen marktplaats.. lees op diverse verkoopgroepen op facebook ook altijd waarschuwingen en berichten van mensen die wel betalen maar nooit wat krijgen... banknummer en naam moet toch een adres opleveren??.. door de politie dan he.. jij krijgt het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het gebeurt overal natuurlijk, maar ik had er gelukkig nog nooit mee te maken gehad, en dan komt het nu wel even binnen. Bank wil niet meewerken aan adres, net als de oplichter heb ik ook ING maar deze bank beschermd liever de oplichter en wil er verder niets mee doen.

   Verwijderen
 7. Wat vervelend .... wij hebben het ook 1x gehad 25 euro betaald voor en video game geld weg geen game ... echt balen hoor ...
  Die intktense potloden zijn echt heel leuk om mee te werken ... ik heb een door van 24 stuks ... fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad balen, ik had zo graag de potloden willen hebben, maar erger is dat er mensen zijn die dit soort dingen doen. Hoe kun je zulke dingen doen vraag ik me dan af..

   Verwijderen
 8. Wat naar dat je bent opgelicht. Je wilt toch altijd het goede in mensen zien. En dan is het zuur als je zo iemand treft. Dat is dan weer zo een klap in het vertrouwen van andere mensen.
  Groetjes Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je vraagt je af wie je nog kan vertrouwen, zo jammer dat het zo gaat, maar mijn vertrouwen heeft wel een deukje opgelopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit bericht had ik dus gemist.....
  Wat ontzettend vervelend zeg, bah bah bah!!!!
  Kan me voorstellen dat je kwaad bent en teleurgesteld.
  Wij hebben ooit ook eens zoiets bij de hand gehad, helaas.
  Wat we nu doen is alleen nog dingen kopen via MP (of internet) die we op kunnen halen.....dan heb je een adres en kun je het geld betalen bij ophalen.
  Jammer dat het zo moet, maar het is niet anders.
  Sterkte, probeer je nu te richten op leukere dingen.....helaas is dit gebeurd, maar als je erin blijft hangen blijf je er heel lang last van houden.
  Lieve groet, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties.

Groetjes van Claire